OM-X® fermentovaný extrakt Dr. Ohhira®

OM-X® Fermentovaný extrakt Dr. Ohhira® je 100% přírodní doplněk,
který prošel 5letou fermentací, aby zajistil maximální účinnost prebiotik
a postbiotik. Tento extrakt podporuje růst vlastních prospěšných bakterií
a je ideální pro celou rodinu, včetně dětí a seniorů.

Více informací

Dostupnost Skladem
2 200 Kč
OM-X® fermentovaný extrakt Dr. Ohhira®
Fermentace
Fermentace 3–5 let
Maximální efekt a stabilita produktů
díky bezkonkurenční době zrání.
Podloženo studiemi
Podloženo studiemi
Vysoká účinnost potvrzena
řadou vědeckých studií.
PRO+PRE+POSTbiotika
PRO+PRE+POSTbiotika
Jedinečná kombinace pro výrazně
lepší účinky a šetrné vstřebávání.
Unikátní technologie
Unikátní technologie
Kombinace tradičních postupů
a moderního vědeckého výzkumu.

Popis produktu

Podpora mikrobiomu v nejčistší formě

Fermentovaný extrakt je pasterizován při 40 °C, což znamená, že neobsahuje živé bakterie. Namísto toho obsahuje vysoké množství postbiotik a fermentovaných prebiotik. Je vhodný i pro děti a seniory s problémy se vstřebáváním živin. Díky fermentovaným prebiotikům a postbiotikům podporuje růst vlastních prospěšných bakterií a tím posiluje střevní mikrobiom.

 

Více než 500 aktivních složek postbiotik

Speciální fermentační proces po dobu 5 let zajišťuje bohatý obsah aktivních postbiotických látek, které jsou důležité pro celkovou kondici. Mezi nimi jsou např. aminokyseliny, peptidy, organické kyseliny a polyfenoly, které podporují rovnováhu mikrobiomu, adaptivním způsobem upravují pH ve střevech a hrají ústřední roli v bezpočtu procesů v lidském organismu.

 

5násobné množství prebiotik a postbiotik

Obsahuje až pětinásobné množství prebiotik a postbiotik oproti standardním OM-X probiotikům. Tyto složky podporují růst prospěšných bakterií a pomáhají obnovit zdraví střev. Postbiotika přitom přispívají k účinnějšímu vstřebávání živin, detoxikaci organismu a podpoře imunity.

 

Vhodný i pro děti a seniory

Extrakt je snadno stravitelný. Bez obsahu živých probiotik je fermentovaný extrakt ideální pro děti od 6 měsíců, které teprve rozvíjejí svou střevní mikroflóru, a pro seniory, kteří mohou mít problémy se vstřebáváním živin. Neobsahuje mléko, laktózu ani mléčnou bílkovinu, lepek ani GMO.

 

Ideální regenarace i prevence

Fermentovaný extrakt stabilizuje střevní mikroflóru bez nutnosti každodenního užívání. Obsahuje postbiotika, která zlepšují vstřebávání živin a přispívají k regeneraci střevní mikroflóry, zejména po zánětech nebo antibiotické léčbě. Obsažená fermentovaná prebiotika slouží jako prevence, kdy šikovnou snadno stravitelnou formou zásobujeme mikrobiom hned 14 zdroji rostlinné vlákniny a tím podporujeme rovnováhu a rozmanitost mikrobiomu . 

 

Jak užívat OM-X Extrakt?

1 sáček denně, 3-7 krát týdně (dle potřeby), užívat nejlépe ráno nalačno. Obsah sáčku vytlačte přímo do úst a spolkněte. Lze zapít vlažnou vodou. Použijte ihned po otevření. Přípravek je bezpečný i pro těhotné a kojící ženy.

 

Potřebujete radu?

Ozvěte se! Rádi zodpovíme všechny vaše dotazy ohledně složení nebo dávkování produktu.

 

Benefity

Komplexní podpora (nejen) po probiotikách

Vhodný pro podporu a rozvoj bohatosti a diverzity mikrobiomu. Ať už samostatně nebo po probiotické kúře.

Snadnější vstřebatelnost

Ideální pro osoby se sníženou schopností vstřebávání živin, kterou i podporuje.

Šetrnost pro citlivé uživatele

Vhodný i pro děti a seniory díky snadnému užívání, šetrnosti obsažených složek a pozitivnímu vlivu na trávení

100% přírodní složení

obsah v 2,5g / 1 sáčku (30 v balení)

Cukry (Galacto-oligosacharidy) 750.00 mg
Cukry (Fructo-oligosahcaridy): 750.00 mg
Cukry (melasa/oligosacharidy): 551.12 mg
Švestka domácí: 216.91 mg
Špenát setý : 71.56 mg
Kustovnice čínská: 27,30mg
Shitake: 22.87 mg
Hořčice zelená / Komatsuna: 13.28 mg
Fíkovník obecný: 13.28 mg
Borůvka obecná: 8.85 mg
Voskovníkčervený : 8.85 mg
Yuzu: 8.85 mg
Agaricus: 8.85 mg
Maitake : 8.85 mg
Hiziki : 8.85 mg
Wakame : 8.85 mg
Konbu : 8.85 mg

Bakteriální kultury použité na fermentační proces:

Bifidobacterium breve ss. Breve - 0.74 mg, Bifidobacterium infantis ss. infantis - 0.74 mg, Bifidobacterium longum - 0.74 mg, Bifidobacterium lactis - 0.74 mg, Lactobacillus acidophilus - 0.74 mg, Lactobacillus brevis - 0.74 mg, Lactobacillus bulgaricus - 0.74 mg, Lactobacillus casei ss. casei - 0.74 mg, Lactobacillus fermentum - 0.74 mg, Lactobacillus helveticus ss. Jugurti - 0.74 mg, Lactobacillus plantarum - 0.74 mg, Streptococcus thermophilus - 0.74 mg

Nutriční hodnoty (na 100g)

Energie -293 kcal, Bílkoviny - 3.3g, tuky - 0.1 - 1.0g. Dostupné karbohydráty - 67.3 g, vláknina - 2 g, Sodík 135 mg

Složení kapsle:

škrob - 82.9 mg, karagenan 46.6 mg, glycerin - 45.3 mg, potravinářský karamel (přírodní barvivo) - 5.2mg

Upozornění:

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Skladujte při pokojové teplotě na tmavém místě, vyhýbejte se vysoké teplotě (nad 25°C), vlhkosti a přímému slunečnímu světlu. Potravinový doplněk neslouží jako náhrada pestré stravy. Obsahuje cukry/sacharidy. Potravní doplněk – nemá schválené léčivé účinky, resp. nejedná se o lék.

Distributor pro Českou republiku:

SATORI NUTRITION s.r.o., Varhulíkové 1582/24, Praha 7 - Holešovice, 170 00, ČR; www.omxprobiotika.cz

Výrobce:

BIOBANK CoO., LTD., Okayama, Japonsko

Mezinárodní ocenění

OM-X® probiotika jsou držitelem ocenění „Nejlepší doplněk stravy“ v Japonsku, a to 6krát (časopis Better Nutrition), a 10krát ocenění v USA, včetně ceny za přívětivost pro cestovatele v roce 2019.

Vědecké studie

OM-X® probiotika jsou podložena několika vědeckými studiemi, které potvrzují jejich
účinnost na kvalitu mikrobiomu, imunitu a trávení. Mezi hlavní témata výzkumu patří:

● Účinky probiotik OM-X na podporu růstu prospěšných bakterií.
● Bezpečnost a snášenlivost u zdravých dobrovolníků.
● Vliv fermentovaných rostlin na zlepšení trávení.

The Influences on human taking Lactic Acid Bacteria (OM-X®)

OM-X® promotes the growth of bifidobacteria

OM-X® promotes the growth of lactic acid bacteria

OM-X®, a Fermented Vegetables Extract, Facilitates Muscle Endurance Capacity in Swimming Exercise Mice

Metabolomic analysis of SMP30/GNL knockout mice treated with fermented vegetable and fruit extract (OM-X®)

High safety has been confirmed even under conditions of five times the normal overdose

Safety and Tolerability of Dr Ohhira® s OM-X® Capsules in Healthy Volunteers 

Fermented plant extract (OM-X®) contains more than 400 diverse metabolic components (postbiotics) (pozn.: ke dnešnímu dni bylo v OM-X® dentifikováno více než 500 typů postbiotik - viz:/user/documents/upload/gallery/postbiotics.jpg)

It has been shown that special "D-amino acids" essential for beautiful skin are present in fermented plant extract (OM-X®)

Další studie provedené s OM-X® bohužel z důvodu legislativy EU o zdravotních tvrzeních nemůžeme uvádět včetně názvu a tématu dané studie či publikace. Na studie ale můžeme odkazovat. Proto je uvádíme níže pod pojmenování "Studie 1", "Studie 2" atd. přičemž detail studie se vám zobrazí po rozkliknutí odkazu směřujícím na dokument na webu výrobce. 

Studie 1 

Studie 2

Studie 3

Studie 4

Studie 5

Studie 6

Studie 7

Studie 8

Studie 9

Studie 10

 

Další studie provedené výrobcem, které vedli k vývoji OM-X® probiotik Dr. Ohhira®: 

Effect of Cultural Conditions on the Fumarate Metabolism in Lactobacillus delbrueckii 

The Traditional Fermented Foods and their Microflora in Southeast Asia

Effects of the Fermentation Product of Herbs by Lactic Acid Bacteria against Phytopathogenie Filamentous Fungi and on the Growth of Host Plants

Screening for Lactic Acid Bacteria Transforming Fumarate to L-Malate and Some Properties of Selected Strains 

Distribution and Biochemical Properties of Lactic Acid Bacteria from Traditional Fermented Foods in Southeast Asia

Biochemical Properties of Lactic Acid Bacteria from Traditional Fermented Foods in Southeast Asia 

Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria from Traditional Fermented Sauce in Southeast Asia

Farming Culture and the Origin and History of the Traditional Fermented Keeper Foods in Southeast Asia 

Identification of Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Side-dish Fermented Foods in Southeast Asia 

The Isolation of Lactic Acid Bacteria from Traditional Side-dish Fermented Foods in Southeast Asia 

Effect of Cultural Conditions on the Fumarate Metabolism in Lactobacillus delbrueckii 

The Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria from Naturally Fermented Wild Plants and Fruits 

Effect of Lactic Acid Bacteria Enzyme Liquid for Plants 

Effect of lactic acid bacteria and plant fermentation liquid for livestock

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola