OM-X® fermentovaný extrakt Dr. Ohhira®
OM-X® Fermentovaný extrakt Dr. Ohhira® je 100% přírodní doplněk,
který prošel 5letou fermentací, aby zajistil maximální účinnost prebiotik
a postbiotik. Tento extrakt podporuje růst vlastních prospěšných bakterií
a je ideální pro celou rodinu, včetně dětí a seniorů.
díky bezkonkurenční době zrání.
řadou vědeckých studií.
lepší účinky a šetrné vstřebávání.
a moderního vědeckého výzkumu.
Popis produktu
Podpora mikrobiomu v nejčistší formě
Fermentovaný extrakt je pasterizován při 40 °C, což znamená, že neobsahuje živé bakterie. Namísto toho obsahuje vysoké množství postbiotik a fermentovaných prebiotik. Je vhodný i pro děti a seniory s problémy se vstřebáváním živin. Díky fermentovaným prebiotikům a postbiotikům podporuje růst vlastních prospěšných bakterií a tím posiluje střevní mikrobiom.
Více než 500 aktivních složek postbiotik
Speciální fermentační proces po dobu 5 let zajišťuje bohatý obsah aktivních postbiotických látek, které jsou důležité pro celkovou kondici. Mezi nimi jsou např. aminokyseliny, peptidy, organické kyseliny a polyfenoly, které podporují rovnováhu mikrobiomu, adaptivním způsobem upravují pH ve střevech a hrají ústřední roli v bezpočtu procesů v lidském organismu.
5násobné množství prebiotik a postbiotik
Obsahuje až pětinásobné množství prebiotik a postbiotik oproti standardním OM-X probiotikům. Tyto složky podporují růst prospěšných bakterií a pomáhají obnovit zdraví střev. Postbiotika přitom přispívají k účinnějšímu vstřebávání živin, detoxikaci organismu a podpoře imunity.
Vhodný i pro děti a seniory
Extrakt je snadno stravitelný. Bez obsahu živých probiotik je fermentovaný extrakt ideální pro děti od 6 měsíců, které teprve rozvíjejí svou střevní mikroflóru, a pro seniory, kteří mohou mít problémy se vstřebáváním živin. Neobsahuje mléko, laktózu ani mléčnou bílkovinu, lepek ani GMO.
Ideální regenarace i prevence
Fermentovaný extrakt stabilizuje střevní mikroflóru bez nutnosti každodenního užívání. Obsahuje postbiotika, která zlepšují vstřebávání živin a přispívají k regeneraci střevní mikroflóry, zejména po zánětech nebo antibiotické léčbě. Obsažená fermentovaná prebiotika slouží jako prevence, kdy šikovnou snadno stravitelnou formou zásobujeme mikrobiom hned 14 zdroji rostlinné vlákniny a tím podporujeme rovnováhu a rozmanitost mikrobiomu .
Jak užívat OM-X Extrakt?
1 sáček denně, 3-7 krát týdně (dle potřeby), užívat nejlépe ráno nalačno. Obsah sáčku vytlačte přímo do úst a spolkněte. Lze zapít vlažnou vodou. Použijte ihned po otevření. Přípravek je bezpečný i pro těhotné a kojící ženy.
Potřebujete radu?
Ozvěte se! Rádi zodpovíme všechny vaše dotazy ohledně složení nebo dávkování produktu.
Benefity
Komplexní podpora (nejen) po probiotikách
Vhodný pro podporu a rozvoj bohatosti a diverzity mikrobiomu. Ať už samostatně nebo po probiotické kúře.
Snadnější vstřebatelnost
Ideální pro osoby se sníženou schopností vstřebávání živin, kterou i podporuje.
Šetrnost pro citlivé uživatele
Vhodný i pro děti a seniory díky snadnému užívání, šetrnosti obsažených složek a pozitivnímu vlivu na trávení
100% přírodní složení
obsah v 2,5g / 1 sáčku (30 v balení)
Cukry (Galacto-oligosacharidy) | 750.00 mg |
---|---|
Cukry (Fructo-oligosahcaridy): | 750.00 mg |
Cukry (melasa/oligosacharidy): | 551.12 mg |
Švestka domácí: | 216.91 mg |
Špenát setý : | 71.56 mg |
Kustovnice čínská: | 27,30mg |
Shitake: | 22.87 mg |
Hořčice zelená / Komatsuna: | 13.28 mg |
Fíkovník obecný: | 13.28 mg |
Borůvka obecná: | 8.85 mg |
Voskovníkčervený : | 8.85 mg |
Yuzu: | 8.85 mg |
Agaricus: | 8.85 mg |
Maitake : | 8.85 mg |
Hiziki : | 8.85 mg |
Wakame : | 8.85 mg |
Konbu : | 8.85 mg |
Bakteriální kultury použité na fermentační proces:
Bifidobacterium breve ss. Breve - 0.74 mg, Bifidobacterium infantis ss. infantis - 0.74 mg, Bifidobacterium longum - 0.74 mg, Bifidobacterium lactis - 0.74 mg, Lactobacillus acidophilus - 0.74 mg, Lactobacillus brevis - 0.74 mg, Lactobacillus bulgaricus - 0.74 mg, Lactobacillus casei ss. casei - 0.74 mg, Lactobacillus fermentum - 0.74 mg, Lactobacillus helveticus ss. Jugurti - 0.74 mg, Lactobacillus plantarum - 0.74 mg, Streptococcus thermophilus - 0.74 mg
Nutriční hodnoty (na 100g)
Energie -293 kcal, Bílkoviny - 3.3g, tuky - 0.1 - 1.0g. Dostupné karbohydráty - 67.3 g, vláknina - 2 g, Sodík 135 mg
Složení kapsle:
škrob - 82.9 mg, karagenan 46.6 mg, glycerin - 45.3 mg, potravinářský karamel (přírodní barvivo) - 5.2mg
Upozornění:
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Skladujte při pokojové teplotě na tmavém místě, vyhýbejte se vysoké teplotě (nad 25°C), vlhkosti a přímému slunečnímu světlu. Potravinový doplněk neslouží jako náhrada pestré stravy. Obsahuje cukry/sacharidy. Potravní doplněk – nemá schválené léčivé účinky, resp. nejedná se o lék.
Distributor pro Českou republiku:
SATORI NUTRITION s.r.o., Varhulíkové 1582/24, Praha 7 - Holešovice, 170 00, ČR; www.omxprobiotika.cz
Výrobce:
BIOBANK CoO., LTD., Okayama, Japonsko
Mezinárodní ocenění
OM-X® probiotika jsou držitelem ocenění „Nejlepší doplněk stravy“ v Japonsku, a to 6krát (časopis Better Nutrition), a 10krát ocenění v USA, včetně ceny za přívětivost pro cestovatele v roce 2019.
Vědecké studie
OM-X® probiotika jsou podložena několika vědeckými studiemi, které potvrzují jejich
účinnost na kvalitu mikrobiomu, imunitu a trávení. Mezi hlavní témata výzkumu patří:
● Účinky probiotik OM-X na podporu růstu prospěšných bakterií.
● Bezpečnost a snášenlivost u zdravých dobrovolníků.
● Vliv fermentovaných rostlin na zlepšení trávení.
The Influences on human taking Lactic Acid Bacteria (OM-X®)
OM-X® promotes the growth of bifidobacteria
OM-X® promotes the growth of lactic acid bacteria
High safety has been confirmed even under conditions of five times the normal overdose
Safety and Tolerability of Dr Ohhira® s OM-X® Capsules in Healthy Volunteers
Fermented plant extract (OM-X®) contains more than 400 diverse metabolic components (postbiotics) (pozn.: ke dnešnímu dni bylo v OM-X® dentifikováno více než 500 typů postbiotik - viz:/user/documents/upload/gallery/postbiotics.jpg)
Další studie provedené s OM-X® bohužel z důvodu legislativy EU o zdravotních tvrzeních nemůžeme uvádět včetně názvu a tématu dané studie či publikace. Na studie ale můžeme odkazovat. Proto je uvádíme níže pod pojmenování "Studie 1", "Studie 2" atd. přičemž detail studie se vám zobrazí po rozkliknutí odkazu směřujícím na dokument na webu výrobce.
Další studie provedené výrobcem, které vedli k vývoji OM-X® probiotik Dr. Ohhira®:
Effect of Cultural Conditions on the Fumarate Metabolism in Lactobacillus delbrueckii
The Traditional Fermented Foods and their Microflora in Southeast Asia
Biochemical Properties of Lactic Acid Bacteria from Traditional Fermented Foods in Southeast Asia
The Isolation of Lactic Acid Bacteria from Traditional Side-dish Fermented Foods in Southeast Asia
Effect of Cultural Conditions on the Fumarate Metabolism in Lactobacillus delbrueckii
Effect of Lactic Acid Bacteria Enzyme Liquid for Plants
Effect of lactic acid bacteria and plant fermentation liquid for livestock
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.